Complimenten

Graag geef ik jou mijn zeer positieve referentie, gebaseerd op onze vruchtbare samenwerking van het afgelopen jaar:

WNK is een SW en re-integratie bedrijf voor de regio Alkmaar waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. De afdeling productiediensten voert voor klanten productiewerkzaamheden uit met ca. 400 medewerkers. Ernst-jan van de KlanthousiasmeFabriek heeft voor deze afdeling het commerciële proces ingericht. Hij werkt mee en pakt regie in de commerciële uitvoering; coacht en helpt het team, maakt offertes, doet klant en prospect bezoeken en richt campagnes in. Hierbij focust hij zich enerzijds op het beheren en laten groeien van de bestaande klanten. Anderzijds werkt hij aan het binnenhalen van nieuw passend werk. Voor het laatste zijn diverse lead generende acties opgepakt zoals een sterk verbeterde website, klantcases, mailingen en het aanhaken bij diverse netwerken. Ernst-jan heeft verkoop binnen de afdeling Productiediensten op de kaart gezet.

Willem van Eijk | Algemeen Directeur WNK

Ik ken ernst-jan al lang, vanuit verschillende samenwerkingsverbanden. De rode draad die mij opvalt in onze samenwerking is zijn persoonlijkheid. EJ kenmerkt zich door zijn expertise op een breed speelveld van commercie en ondernemend handelen enerzijds en door zijn uitgesproken manier van verbinden anderzijds.

Voor mij persoonlijk is hij daardoor een echte sparringpartner. EJ weet nieuwe en frisse inzichten te brengen, vraagt goed door naar de echte pijn en doelen. Vervolgens bijt hij zich vast. Dat levert stevige gesprekken op die echt het verschil maken tussen een quick fix en een duurzame aanpak bij het bereiken van je commerciële doelstellingen.

En, heel belangrijk, altijd met ruimte voor humor en een glimlach. Dat EJ kiest voor “Klanthousiasme” is dan ook geen toeval. Wat mij betreft het einddoel van een samenwerking met EJ; enthousiasme organiseren in zowel je interne organisatie als voor je externe relaties tav je dienstverlening!

Esmeé Ficheroux | Raad van Bestuur CSU

KlanthousiasmeFabriek klink prachtig maar ja, is dit de zoveelste positieve tijds goeroe in salesland? Nee zeker niet!…..Ernst-Jan geeft mij als gedreven sales man weer richting, inzicht en enthousiasme. Een verademing dit had ik echt nodig….

Patrick van den Hoogen | Commercie MoreStorage

Ernst jan is een bijzonder commercieel ingesteld persoon. Hij bereikt resultaten vanuit zijn authentieke innerlijke drive om klanten meer dan tevreden te stellen. Hij is daarmee een van de meest klantgerichte mensen die ik ken. Van de glimlach bij de receptie tot een vriendelijke tekst op de factuur, Ernst jan weet in alle facetten klantgericht denken en handelen voorop te stellen.

Dimitri Wams | directeur Regio Sales & MKB PostNL