Raad van Inspiratie

Pieter Paul Verheggen:

Pieter Paul studeerde psychologie en is vanaf 2009 algemeen directeur van Motivaction, het grootste onafhankelijke onderzoekbureau van Nederland. Motivaction is een creatief en vernieuwend bureau als het gaat om de uitvoering en de inzetbaarheid van gedegen marktonderzoek en strategie ontwikkeling (voor meer informatie over Motivaction zie www.motivaction.nl).  Naast zijn functie bij Motivaction was Pieter Paul van 2001 tot mei 2014 voorzitter van de MOA, de branchevereniging van professionele beleids- en marketinginformatie in Nederland. Op internationale niveau is hij sinds 2015 actief als bestuurslid bij ESOMAR (de wereldorganisatie van marktonderzoekers). Daarnaast vervult Pieter Paul Verheggen de functie van toezichthouder bij zorg- en culturele instellingen. Pieter Paul is een veel gevraagd spreker op marketing- en communicatiecongressen.

 

 

Ian van Veen:

Ian werkte na zijn studie Economie in verschillende commerciële managementfuncties voor de Rabobank, NCM (nu Atradius) en VVAA. Sinds 2007 werkt hij voor DAS, de grootste juridisch dienstverlener van Nederland. DAS is vooral bekend als rechtsbijstandsverzekeraar, maar is inmiddels ook marktleider op het gebied van incasso. Daarnaast biedt DAS verschillende credit management diensten en juridische dienstverlening (zie voor meer informatie www.das.nl). Lange tijd was Ian als Chief Market Officer verantwoordelijk voor o.a. het merk, de internetactiviteiten en de ontwikkeling van producten en diensten. Sinds begin 2016 heeft Ian voor DAS een innovatiecentrum opgezet in Utrecht, waar gewerkt wordt aan het ontwikkelen van nieuwe business modellen.

 

 

 

Connie Maathuis

Connie is een ondernemende zakenvrouw, een trendwatcher op het gebied van credit management in de breedste zin van het woord. En alles daarbuiten. Altijd in beweging en op zoek. Connie was jaren lang actief in de wereld van de gerechtsdeurwaarders, incasso en credit management. Ze is een doener met visie en heeft een sterke hang naar en voorkeur voor innovatieve oplossingen, in welke branche dan ook. Momenteel investeert zij in een aantal startups en helpt ze starters van nieuwe (bedrijfs)initiatieven. Voor meer info zie www.conniemaathuis.nl.